Sportplaatjesactie Beachsport Fidus

SportplaatjesactieDeze zomer is Beachsport Fidus benadert door de Albert Heijn in Strijen om mee te doen met een sportplaatjesactie. Vanwege een positieve ervaring hiermee in het verleden (Jumbo 's Gravendeel) hebben we hier 'ja' tegen gezegd. De actie is een mooie gelegenheid om onze beachsportafdeling in de picture te zetten in Strijen.

Er zijn 43 beach-leden op de foto gegaan en hebben inmiddels een eigen sportplaatje in het sportverzamelalbum (Beachsport Fidus staat hierin samen met gymnastiekvereniging Be Quick en korfbalvereniging Ventura Sport).

De actie loopt al sinds maandag 25 oktober en loopt dus nog 7 weken.

Door het doen van boodschappen bij de Albert Heijn in Strijen kan iedereen sparen voor de sportplaatjes uit het album.
Misschien vind je het leuk om zelf te sparen, of vind je het leuk om te sparen voor (één van de) 43 leden die in het sportplaatjesalbum staan.
(let op! als je gaat sparen, zeg er dan nadrukkelijk bij dat het gaat om de sportplaatjes van het sportverzamelalbum. Er zijn namelijk ook aparte sportplaatjes voor de voetbalvereniging, die een heel eigen album heeft).

We bedanken iedereen die bereid was om op de foto te gaan voor de actie en een ieder die heeft bijgedragen aan het realiseren van de actie.