Heren 2 kampioen & Meisjes B promotie

Volleybalvereniging Fidus kampioen, promotie en zoekt jeugdleden

Na de eerste seizoenshelft 2022/2023 is er bij volleybalvereniging Fidus weer wat te vieren! Het team Heren 2 heeft na een 3-1 overwinning op MVC uit Maassluis het kampioenschap behaald. Hiermee promoveert het team direct naar een klasse hoger. De tweede helft van het seizoen gaat dit team 3e klasse spelen.

Ook het team meisje B1 promoveerde van de 1e klasse naar de hoofdklasse. Dankzij de 3-1 overwinning op De Burgst Breda uit Breda wist het team de tweede plaats in de poule te behalen, waarmee ook dit team de promotie binnen haalde.

Naast deze twee teams heeft volleybalvereniging Fidus ook een damesteam, een herenteam en recreantenteams voor volwassenen. De jeugdafdeling bestaat op dit moment uit Meisjes B, Jongens B, Meisjes C en het jeugd niveau CMV 5. Bij alle jeugdteams is nieuwe jeugd van harte welkom. Met name het Jongens B team is hard op zoek naar nieuwe leden. Alle trainingen van de jeugd vinden plaats in de sporthal Kees Verkerk in Puttershoek. Kom gerust een aantal keren gratis mee trainen om te kijken.

Kijk voor meer informatie over onder andere de trainingstijden op de jeugd pagina.