sponsor fidus Fidus https://fidus.nl/
Fidus is als naamsponsor verbonden aan HWVV Fidus. Het logo prijkt op shirts, trainingspakken en tassen van de Dames- en Herenselectie en op de shirts van de meeste andere teams.

Het dienstenaanbod van Fidus bestaat uit financieringen, hypotheken, pensioenen, schade- en levensverzekeringen, aan- en verkoop van woningen, vermogensplanning en spaarregelingen.
 
 
FMJ Groep http://www.fmj.nl
FMJ, specialist in technische dienstverlening
De FMJ Group is een bundeling van bedrijven die actief zijn in de technische dienstverlening op zowel elektrotechnisch, instrumentatie technisch als op automatisering gebied.
 
 
AX Isolatiewerken http://www.ax-isolatie.nl
AX-Isolatiewerken is sinds 1993 actief op het gebied van het isolatievak. (Voorheen Bijl Isolatie Techniek) Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 25 jaar vakmanschap en zijn gevestigd in Strijen (Z-H). 

VCA* Gecertificeerd
 
 
Tio Yacht Exhaust Systems http://www.tiobv.nl
TIO BV is een toonaangevende fabrikant van industriële geluiddempers voor elke toepassing of situatie waarin lawaaierige gassen stromen. Ons uitgebreide en veelzijdige assortiment van producten worden geleverd aan klanten die actief zijn op tal van gebieden: marine, offshore, energie-opwekking, generatorsets en de totale energie, procesindustrie, petro-chemische industrie, spoorweg, machines en voertuigen. Wij leveren een breed scala van geluiddempers en silencing producten over de hele wereld.
 
 
Congos https://congos.nl
Congos streeft naar lange termijn relaties binnen zowel het b2b als het b2c segment. We zijn in staat onze klanten stapvoets te begeleiden richting een moderne en geactualiseerde vorm van bedrijfscommunicatie. Of het nu gaat om concept, uitvoering of onderhouden, het overkoepelende doel is om onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen. Middels inzichtelijke communicatie binnen zowel het offerte traject als tijdens de realisatie van het eindproduct winnen we vertrouwen door betrokkenheid, en enten we op een langdurige relatie.
 
 
Barth Machinefabriek https://www.machinefabriekbarth.nl
Onze kracht ligt in het inventariseren van het probleem, vinden van een oplossing en zorgdragen voor de volledige demontage en reparatie van het onderdeel. De uitdaging voor ons is om als praktische techneuten een creatieve oplossing te vinden. Naast het onderhoud en revisie, hebben we de mogelijkheid om (ingewikkelde) engineeringsvraagstukken aan te nemen en er een maakbaar product bij te ontwerpen. Ons bedrijf is breed gecertificeerd volgens de laatst geldende normen zoals ISO9001, VCA, EN1090-2 en ISO3834.
 
 
Hoveniersbedrijf De Bruijn en Sabelis http://www.debruijnensabelis.nl
Hoveniersbedrijf De Bruijn & Sabelis biedt al sinds januari 2000 een compleet dienstenpakket voor met name de particuliere tuin. In een klein team van vakbekwame hoveniers verzorgen wij ontwerp, aanleg, renovatie en onderhoud. Bij De Bruijn & Sabelis hebben we graag persoonlijk contact met onze klant. Met wensen en ideeën van de klant creëren we kwalitatief hoogwaardige tuinen. De combinatie van creativiteit en innovatieve oplossingen is zichtbaar in als ons werk. Door het gebruik van hoogwaardige materialen, kwaliteitsbeplanting en professioneel en vakkundig gereedschap garanderen wij u een tuin waarvan u nog lang kunt genieten.
 
 
DB Workware https://www.dbworkwear.nl
'Onderscheidend vermogen' is bij moderne organisaties één van de kernwaarden. DB Work Wear heeft dit gerealiseerd door onze kennis van textiel, pasvormen en modellen te koppelen aan een zeer ruime operationele ervaring met de functionele eisen aan werk- en bedrijfskleding en PBM's in de industrie. Hierdoor kunnen wij u niet alleen de juiste kleding voor de juiste man en het juiste werk adviseren, maar natuurlijk ook leveren. Indien gewenst, ook in uw eigen huisstijl.
 
 
Zandhandel Hoeksche Waard https://www.zandhandelhoekschewaard.nl

WIJ ZIJN ZANDHANDEL HOEKSCHE WAARD
Sinds 1968 zijn wij een gespecialiseerd handelsbedrijf in zand- en grondproducten, grind, siersplit en funderingsmaterialen. Vanuit Strijen en 's-Gravendeel leveren wij onze materialen uit eigen voorraad aan bedrijven en particulieren.

 
 
v.d. Griend Montage http://www.vdgriendmontage.nl
Van de Griend montage is een klein montage bedrijf en wordt beheert door weinig man. Dit betekent dat wij elke klant die we krijgen erg persoonlijk nemen en hier de beste service voor willen leveren zodat zowel u als wij er met een prettig gevoel bij u weg kunnen gaan. Ook zijn onze prijzen zeer scherp vergeleken met andere bedrijven die hetzelfde serviceniveau leveren.
 
 
'T Land van Wale https://www.landvanwale.nl
Restaurant annex eetcafé 't Land van Wale is een jong bedrijf en dat zal zich zowel met het eten als de sfeer uiten. In het restaurant zullen wij lunch, diner, high tea, high wine & bierproeverijen verzorgen, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een gezellige borrel. Tevens verzorgen wij ook uw catering op locatie.
 
 
BQS Textiles https://www.bqstextiles.com
As of 1 April, BQS Textiles has officially moved to a new building on the Krabbepolder industrial estate in Dordrecht. The last box has moved. From now on, BQS operates from a beautiful new building, with a view of the tidal river named 'Dordtsche Kil'. From approx. 1200 m2 to a respective 6500 m2...
 
 
Oerhout https://www.oerhout.com/
Je oerinstinct volgen en ergens maximaal voor gaan. In dit geval: De mooiste houtsoorten bewerken tot eigentijdse, trendy meubels die iets toevoegen aan het interieur. Om die reden begon meubelmaker John Streefkerk in 2005 met Oerhout. Alle houten meubels worden met de hand gemaakt en kenmerken zich door een verfijnde afwerking. John werkt samen met een jong en gedreven team. Uit het goede hout gesneden, om de oeroude ambacht van meubelmakerij te vertalen in hedendaagse creaties. Van maatwerk kasten en wandmeubels tot tafels en werkbladen; stijlvol wonen begint bij Oerhout.
 
 
Het Plein (Strijen) http://www.hetpleinstrijen.com
U kunt bij het Plein terecht voor een drankje en een hapje. Maar dat is lang niet het enige. We hebben ook een snackbar waar u uw eten kunt afhalen, of wat dacht u van ons restaurant waar u gezellig kunt eten. Ook hebben we regelmatig een wisselende kaart voor frisse nieuwe gerechten. Verder hebben we ook een zaal voor feesten en partijen.
 
 
Masters of Sign https://www.mastersofsign.nl
Masters of Sign. Goede reclame die perfect aansluit bij uw product of dienst. Wij bespreken het graag samen. Persoonlijk contact.
 
 
Fresco pizzeria/shoarma https://www.fresco-s-gravendeel.nl
Een begrip in de Hoeksche Waarde voor pizza en/of shoarma.
 
 
Toolcare Nederland https://toolcare.nl
ToolCare Nederland BV inspecteert, keurt en kalibreert arbeidsmiddelen voor professionals. De belangrijkste diensten die ToolCare Nederland BV biedt, zijn: keuren van arbeidsmiddelen, voornamelijk volgens de NEN normering. Kalibreren van meetmiddelen, materieelbeheer met RF-ID en PDA's met in eigen beheer ontwikkelde software. Dat is de kracht van Toolcare!
 
 
Albert Heijn 'Mahu' 's-Gravendeel http://ww.ah.nl

Een full service supermarkt van Albert Heijn en een grote slijterij met veel keus van Gall & Gall.

https://www.ah.nl/winkel/albert-heijn/'s-gravendeel/langestraat/8781

 
 
Gebroeders Hooghwerff https://www.gebrs-hooghwerff.nl
Gebrs. Hooghwerff is een allround aannemersbedrijf én projectontwikkelaar. Het bedrijf uit Strijen is decennia lang al sinds 1920 met succes actief in de verbouw, nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie van woningen en utiliteitsgebouwen. Onze pijlers: kwaliteit, veiligheid, zekerheid en verantwoordelijkheid.
 
 
Feest dj Rene van Dalen http://www.feestdjrene.nl
Feest Dj René is een goede bekende in het DJ circuit en maakt van elke gelegenheid een topfeest.
Hij heeft maar één doel voor ogen en dat is gewoon een lekker feessie bouwen. René is vooral bekend vanwege de zeer uiteenlopende stijlen die hij aan elkaar mixt.
 
 
Hubo Maasdam https://www.hubo.nl/maasdam
Je bent bij ons welkom voor al je doe-het-zelf klussen.
Waarmee kunnen we je van dienst zijn?
 
 
LIJF Sporttherapie https://www.lyfsporttherapie.nl
 
 
Case Kumpel https://www.karinthievakantiehuis.nl
Mogen wij aan u voorstellen: CasaKumpel. Ons 6 persoons vakantiehuis, gelegen in het mooie Karinthië, vlakbij het drielandenpunt: Oostenrijk, Slovenië en Italië Zwemmen in de zomer in een van de prachtige kristalheldere meren ,zoals De Faakersee,de Ossiachersee of Presseggersee.
 
 
SIB Isolatie http://sibisolatie.nl
SIB is een familiebedrijf gespecialiseerd in het isoleren van uw cv-installatie. Deze unieke manier van isoleren zorgt ervoor dat warmte daar blijft waar het hoort, dat uw installatie optimaal werkt en de arbeidsomstandigheden veiliger zijn dan ooit.
 
 
Steenplaza / Gardenlux https://www.gardenlux.nl
Gardenlux Stones & Paving is dé allround leverancier van sierbestrating, natuursteenproducten en decoratieve tuinelementen.
Wij willen altijd innoveren en ons aanbod vernieuwen. Met natuurlijk een scherp oog voor de prijs-kwaliteitverhouding. Nieuwe trends zetten we razendsnel in de etalage, zo lopen we altijd voorop in de tuinwereld. Wat jouw wensen of voorkeuren ook zijn, Gardenlux heeft met haar uitgebreide assortiment aan iedereen gedacht.
Ons motto is: hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.
 
 
Het Aardappel Pakhuis http://aardappelpakhuis.nl/

Aardappelen kopen in een ouderwetse authentieke omgeving

  • De beste kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs
  • Service in de ruimste zin van het woord
  • Gratis parkeren voor en in de omgeving van de winkel
  • Aardappelen kopen in een ouderwetse authentieke omgeving
  • Voor iedere smaak een aardappel
  • Aardappelen, fruit en uien zijn te kopen in elke hoeveelheid.
 
 
Loodgietersbedrijf Artision http://www.artision.nl/

Ik ben beschikbaar voor al het loodgieterswerk in en om uw huis of uw bedrijf.

Ik kan iets voor u betekenen bij: Lekkage, riolering, verstoppingen, badkamers, toiletten, kranen vervangen, waterleidingen, radiatoren, cv installaties en verschillende soorten keer (terugslag) kleppen.

 
 
The Beebrothers http://www.thebeebrothers.nl/

Puur natuur-honing uit de Hoekse Waard! Liefde & passie voor de bijen zijn omgezet in het (bij)houden van deze fascinerende beestjes.

Onze prachtige standplaats is bij Zorgboerderij Beversoord in Strijen-Sas, waar we met veel aandacht en zorg voor de volkjes zorgen.

 
 
DecoProf / Verf365 https://www.decoprof.nl/

Decoprof webwinkels biedt u kwaliteitsproducten aan tegen lage prijzen zowel voor de doe-het-zelver als de professional. Met onze webshops Decoprof.nl en Verf365.nl staan wij gereed om u te voorzien van de beste merken tegen lage prijzen.

In onze webshops kunt u Sigma, Sikkens, Alabastine, Wijzonol enz. vinden maar ook de bij de vakman bekende merken als Caparol, Veveo, Avis, Sia, Rupes, Den Braven en nog veel meer, ontdek het zelf!