Mogelijk heb je al vernomen dat de NeVoBo besloten heeft om de competitie per direct wordt gestopt.
 
De laatste speelronde van de competities stond gepland op 18 april, terwijl de P/D wedstrijden voor 25 april in het programma stonden. Direct hierna begint de meivakantie en vanaf dat moment hebben veel leden andere bezigheden / verplichtingen. Hierdoor is een uitloop van het seizoen 2019-2020 praktisch onuitvoerbaar. 
Door het per direct stopzetten van de competities, worden er in het huidige seizoen geen teams kampioen. Er is momenteel nog geen besluit genomen over de competitie-indelingen voor het seizoen 2020-2021.
De Nevobo vraagt haar leden om mee te denken om tot een zo eerlijk mogelijke indeling te komen. Opties zijn bijvoorbeeld:
  • Er zijn dit seizoen geen kampioenen en degradanten, ieder team komt in 2020-2021 in dezelfde competitie uit.
  • We hanteren de resultaten van een enkele competitie (volledige eerste seizoenshelft) om tot een eindstand te komen die de indeling voor volgend seizoen zal bepalen.
  • We hanteren de huidige stand in de competities.
Daarnaast zijn er misschien nog andere opties die hier niet genoemd worden. Je kunt meedenken door je reactie te geven op de Twitter- of Facebook-account van de NeVoBo. Alle input wordt verzameld, en volgende week wordt er een beslissing gemaakt over de competitie-indelingen voor het seizoen 2020-2021.